Автомобили

Дебют за най-луксозната Skoda на ток

  23.05.2023 13:09  
Дебют за най-луксозната Skoda на ток
  Skoda

След като през изминалата година Skoda показа най-наточените модификации на електрическите Enyaq и Enyaq Coupe с означение vRS, сега чехите показа още една версия на електромобилите си, но насочена към хората търсещи лукс. Означението L&K (Laurin and Klement) се поставя на най-върховите модификации на марката по отношение на лукса и от днес то вече може да бъде намерено върху Enyaq и Enyaq Coupe.

Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 2

Отличителни за топ модификацията са различните брони, капачките на огледалата, праговете и предната решетка. Добавени са множество хромирани елементи, както и ексклузивни 20 или 21-цолови джанти. Разбира се, логото L&K също е налично върху предните калници.

Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 3

За интериора са предвидени два пакета, стандартният L&K Shell с бежова кожа и L&K Black с черна кожа и алуминиеви акценти за педалите. И при двете модификации клиентите ще могат да се насладят на електрически седалки с подгрев, обдухване и масаж. Базово колите пристигат още със затъмнени задни стъкла, LED светлини и светеща решетка.

Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 4

По отношение на задвижването, Skoda предлага модификацията Enyaq L&K 85 с мощност от 285 конски сили и опция за задно задвижване или 4х4. Батерията е достатъчна за пробег от 570 километра при модификацията със задно задвижване и 550 километра при модификацията с 4х4.

Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 5


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14