Новини

Ивайло Мирчев: Възраждане мирно изкопа дъното

  21.05.2023 22:41  
Ивайло Мирчев: Възраждане мирно изкопа дъното

Не знам какъв е този мир, при който европейска институция се залива с червена боя. Това написа депутатът от ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Ивайло Мирчев след "Похода за мир", който се проведе в столицата днес и след като сградата на Европейския парламент и Европейската комисия бе оцветена в червена боя от демонстранти.

Ето цялата позиция:

Шествието за мир на “Възраждане" днес мирно е омазало сградата на Европейската комисия в София с мирна червена боя, с което мирно изкопаха дъното.
Не знам какъв е този мир, при който в европейска столица народни представители заливат представителството на европейска институция с червена боя. Не ми изглежда като европейски мир. Но пък подозрително прилича на руски. От оня мир, при който за агресията винаги има благовидно оправдание. А ние от руски “мир" в европейска София нямаме нужда.
Не се учудвам, че за Копейкин и компания проявите на вандализъм са равни на мирни прояви. Трябва обаче ясно да заявя, че подобни действия са недопустими за един народен представител и призовавам да покажем ясна обществена нетърпимост към тях.

Източник: ФОКУС


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14