Свят

Руски милиардер със зловеща прогноза: В Русия ще настъпи ад! Хората ще се убиват по улиците

  30.04.2023 09:15  
Руски милиардер със зловеща прогноза: В Русия ще настъпи ад! Хората ще се убиват по улиците

"... Не трябва да си спомняме какво е било в Русия. Него вече го няма и няма да го има". Това е част от засечен разговор между руския милиардер Роман Троценко и Николай Матушевски.
Троценко е бивш президент на "Обединената съдостроителна корпорация" и бивш съветник на президента на Роснефт Игор Сечин, един от относително близките до Владимир Путин (издирван от Международния наказателен съд в Хага) бизнесмен. Матушевски е стар приятел на Троценко и създател на дизайн-завода "Флакон" - публично съчувства на опозицията.
Двамата обсъждат напускането на Русия, преместването на децата в Бали, войната в Украйна и ситуацията в страната. "За съжаление Русия, която ние така искрено обичаме се оказа в лапите на някакви з..дници. Които изповядват странни композиции от XIX в. Това няма как да свърши добре, това ще завърши с ад. Хората по улиците в Москва ще се убиват един друг", уморено казва Роман.
"Как може да живее и да се развива страна, в която единствената идеология е печеленето на жени и удържането на властта от една група хора... Никаква концепция за "по-нататък" няма. Те ще умрат в един момент и няма да оставят нищо след себе си. Това ще бъде изпепелена пустиня. Това ще стигне до всеки и ще стане ясно, но вече ще е късно. Хората няма да могат да изнесат парите си, децата им са мобилизирани.. ужас", коментира още Троценко.
"В Русия всичко се руши. Съдбата ти дава една година, за да измъкнеш всичките си близки, всичко, което ти трябва. Още утре го направи." В подобни случаи автентичността на записа винаги е под въпрос.
Припомняме, че подобен разговор беше публикуван в края на март. Тогава се твърдеше, че участниците в него са руският музикален продуцент Йосиф Пригожин и милиардера Фархад Ахмедов./ПИК

 


Анкета

Одобрявате ли Мария Габриел за премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14