Автомобили

Деца поляха Lamborghini с кетчуп, сметката шокира родителите им

  21.04.2023 19:11  
Деца поляха Lamborghini с кетчуп, сметката шокира родителите им

Собственикът на луксозно Lamborghini Huracan, безопасно паркирано на алеята му, беше неприятно изненадан, когато откри солидна порция кетчуп, изсипана върху суперколата. Оказа се, че това е детска шега, която обаче излезе твърде скъпо на родителите.

Инцидентът се е случил в предградие на Норфолк (Великобритания). Както се оказа по-късно, едно от съседските момчета решило да хвърли кетчуп върху Lamborghini на стойност 140 000 британски лири в отговор на предизвикателство на други деца. Собственикът на суперколата побеснял, изгледал записите от камерите и видял как весела компания, въоръжена с бутилка кетчуп, се мотае по улицата. Той публикува видеото в мрежата и хулиганите бързо бяха разкрити.

Мъжът решил да не остави шегата ненаказана и изпратил на родителите си сметка за измиване на колата за 250 паунда. Той обясни такава висока цена с факта, че суперколата не може да се измие в конвенционална автомивка, тъй като боята изисква внимателно отношение към специалистите.

Освен това кетчупът е попаднал в двигателния отсек, който също е трябвало да бъде основно почистен. Според Daily Mail родителите на момчето са платили сметката, без да спорят. А собственикът на Lamborghini-то се надява, че децата са научили ценен урок.


Анкета

Одобрявате ли Мария Габриел за премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14