Спорт

Любо Пенев с първи думи начело на Хебър: Шансовете за оцеляване са добри!

  21.03.2023 17:27  
Любо Пенев с първи думи начело на Хебър: Шансовете за оцеляване са добри!

Новият треньор на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, говори за пръв път като наставник на „гробарите“. Легендарният голмайстор и бивш треньор на ЦСКА, Литекс и ЦСКА 1948 сподели, че обича предизвикателствата и затова се е заел със задачата да спаси пазарджиклии от връщане във Втора лига.

“Шансовете за оцеляване са добри. За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща. С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов“.

„Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава. При тренировката ще се запозная с всички момчета. Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е важна. Тя е една индустрия. Те ще са потенциалът, който очаква един отбор“.

„Ще има две контроли по време на паузата – в събота с Миньор, както и Локо Пловдив другата събота. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола”, каза Пенев./Fakti

 


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14