Спорт

Ромпетрол България подкрепи турнира по художествена гимнастика Съзвездия на красотата 2023

  21.03.2023 10:42  
Ромпетрол България подкрепи турнира по художествена гимнастика Съзвездия на красотата 2023

“Ромпетрол България” подкрепи втория национален турнир по художествена гимнастика "Съзвездия на красотата 2023”, който се проведе в периода 16 – 19 март 2023 г. Той се организира от Клуб по художествена гимнастика "Локомотив” – София. Компанията дава своя дългогодишен принос за развитието на красивия спорт в България. “Ромпетрол България” и клуб “Локомотив – София” работят активно за популяризирането и развитието на българската художествена гимнастика сред децата.

Художествената гимнастика е в подем и е изключително успешна през последните години. На Световното първенство проведено в София нашите „златни момичета “завоюваха най-високите отличия, а ансамбълът ни стана абсолютен шампион като заедно с това спечелиха квота за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Всички имахме възможност да съпреживеем заедно с тях успехът им, защото всичко това се случи на българска земя пред родна публика. Няма как тези постижения да не мотивират и привличат все повече млади хора към този красив спорт. “Ромпетрол България” даваме нашия принос в постигането на тези високи успехи.

Компанията е социално ангажирана и ориентирана към интересите за развитието на художествената гимпанстика. Затова подкрепя различни инициативи и каузи с благотворителна цел. Освен това се стреми да даде шанс на всяко дете да се развива в спорта. В тази връзка СКХГ “Локомотив” София подкрепя деца от многодетни и социално слаби семейства, които имат възможността безплатно да се обучават и да не се лишават от един активен и здравословен начин на живот.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14