Новини

Иван Демерджиев вика полицейските началници за следенето на изборите

  20.03.2023 19:19  
Иван Демерджиев вика полицейските началници за следенето на изборите

"Всеки един ще мине през тази седмица през политическото и професионално ръководство в София". Това заяви в Хасково вътрешният министър Иван Демерджиев, цитиран от БНР. Сигналите за купен вот се увеличават всеки ден и растат лавинообразно. Всеки от директорите на полицията по райони в страната ще бъде изслушан в София по темите, свързани с изборите.

По думите му - ще се дава справка от РПУ-директорите за това какво е направено, какво предстои да се направи, план за действие за честност на изборите. Демерджиев коментира работата на областната дирекция на МВР в Хасково. Той добави, че тече и втора проверка срещу областния управител на Хасково Минко Ангелов за други негови служебни действия.

Вътрешният министър коментира и поредният случай на инцидент с превозвани мигранти, при който загина един човек край Алдомировското блато в района на Драгоман. По думите му се е превърнало в традиция трафикантите да не спират на стоп палка на органите на реда. Причината за него е "в наказанията, които получават". Демерджиев обясни, че шофьорът е сръбски гражданин със сръбска регистрация на автомобила.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14