Новини

Записите с Къро разкриват, че плаща на килъра на Любо Полицая

  16.03.2023 21:00  
Записите с Къро разкриват, че плаща на килъра на Любо Полицая

Всички улики за убийството на бившия полицай Любомир Иванов водят до Красимир Каменов-Къро. Това разкри преди 2 месеца в свой материал агенция ПИК. Тогава съобщихме, че има опасност двамата обвинени за убийството на Любо Полицая - Боян Табаков и Кристиан Илиев, да се измъкнат от правосъдието въпреки солидните доказателства срещу тях.
Единият обвиняем - Боян Табаков, въпреки че е под домашен арест. често е забелязван необезпокоявано да кръстосва и безчинства по улиците на София със скъпарския си джип Мерцедес. Негови съседи разкриват пред ПИК, че ежедневно го виждат да напуска адреса, на който е под домашен арест.
Проверки на полицията пък почти нямало.
Другият обвиняем - Кристиан Илиев, в началото на месеца също излезе от ареста с мярка "домашен арест". Оповестените записи днес от прокуратурата обаче дават нова светлина на разследването за убийството на Любо Полицая. В няколко от тях се споменава името "Боян", като по информация на разследващите става дума именно за Боян Табаков - обвиненият за убийстовто на Любо Полицая.
Един от тях е озаглавен Къро за килъра Боян и в него разговарят Красимир Каменов и неговия приближен:
Къро: Дали нема да ги събереме още, аз съм събрал тая тука 40-ска, ми се струва. Събрал съм 22 некъде съм ги събрал досега. Ще ги видим натам, аз ще ги събера. Аз, ако има нещо, ще ти кажа, разбираш ли.
Другото лице: Добре, добре. Каквото треа, ще правим, знаеш.
Къро: И на Боян вече след това е много дребно, разбираш ли, щото това беше главният бой, знаеш. В друг от записите приближеният на Къро човек казва: "Аз само да ти кажа, че понеделникът ще съм готов с пари там за Боян, за тия другите, дет бяха важните. Нали ми каза да ги следя тия важните."
В друг запис, озаглавен Къро плаща килъри, се чува:
Къро: На Боян требва да му дава, каквото трябва, знаеш защо, защото там трябват пари. Другото лице: Да, естествено.
Къро: Да си взима той заплатата. Те още го ебават, още не са му дали половината ,мисля че. И Тошо също ми е важен. Разбираш ли?
Другото лице: Еми днеска са ми ги дали тях като списък.

 


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14