Шоу

Мария Бакалова показа приятеля си пред тв камера

  07.03.2023 13:19  
Мария Бакалова показа приятеля си пред тв камера

Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и приятелят й Валери Григоров – участник в последния сезон на „Игри на волята“, застанаха пред телевизионна камера за първи път, откакто обявиха връзката си. В ефира на предаването "На кафе" по Нова тв звездната двойка разказа как е пламнала любовта помежду им.

„И от двете страни се получи. Случи се по време на работа“, сподели Валери. Двамата се засичат на снимачната площадка на филм с участието на Мария в една от главните роли, а синът на олимпийската ни шампионка в спортната стрелба Мария Гроздева е каскадьор. Става дума за новия филм на Мартин Кембъл, сниман в Солун. „Той е най-доброто момче на света“, похвали любимия си Бакалова, обяснявайки: „Толкова много се притесняваме, аз мога да играя пред камера само с някакъв чужд текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз много се притеснявам!“.

Двамата присъстваха в студиото по повод на ревю, по време на което на подиума се качиха много изявени жени над 45 години, работещи в различни сфери. Една от тях беше майката на Валери – Мария Гроздева. Цялото й семейство я подкрепи по време на необичайната за нея изява, включително синът й Валери Григоров, придружен от своята известна приятелка.

„Беше страшно хубаво. Мисля, че жените трябва да бъдат празнувани не само през месец март, а всеки Божи ден. Това беше празненство на красотата, елегантността и успеха. Всички тези жени са постигнали страшно много. Аз разсъждавам по тибетската система, според която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост“, коментира актрисата.

„Много се развълнувах, когато майка ми дефилираше, танцуваше и се забавляваше“, сподели Валери.

Относно бъдещите си творчески планове Бакалова сподели, че в следващите месеци ще снима в Будапеща и в Канада, след което заминава за Луизиана. В момента звездата от „Борат 2“ се наслаждава на почивката си в България.

Двойката обяви връзката си в Инстаграм навръх Свети Валентин. Сега Мария и Валери признаха пред камерата, че не обичат особено да ходят по светски събития. „Аз се притеснявам, признавам си“, скромно обясни той, докато тя свенливо се усмихваше до него.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14