Автомобили

Вече може да поръчате най-мощното BMW правено някога

  27.02.2023 10:43  
Вече може да поръчате най-мощното BMW правено някога
  Fakti

BMW приема поръчки за кросоувъра XM от няколко месеца, но едва от няколко дни вече приема и поръчки за неговата най-мощна версия Label Red. Това е и най-мощното серийно BMW правено някога със своите 750 конски сили и 1000 нютон метра. От BMW отбелязват, че тези числа са актуални към този момент на разработка, което значи, че може и да видим промени при официалното представяне, което е планувано за тази есен.

Под капака на кросоувъра работи 4.4-литров бензинов осмак, който работи съвместно с един електромотор при стандартната версия, като там това се равнява на 644 конски сили и 800 нютон метра въртящ момент. Освен мощността, Label Red се отличава и със своята визия, която добавя червени акценти около решетката, прозорците и джантите. В същия цвят са боядисани и емблемите в екстериора, както и вероятно част от елементите в интериора.

Очаква се освен промените под капака да видим и нова настройка на окачването и спирачките, които да отговорят на повишената мощност. Що се отнася до цената, тя започва от около 175 хиляди евро в Германия./Fakti

 

 


Анкета

За коя партия или коалиция ще гласувате на изборите на 2 април?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14