Новини

Сензационна развръзка с Иван Христанов - борецът с корупцията от ПП пристана на Стефан Янев, Маджо му обещал солидна подкрепа

  21.02.2023 22:03  
Сензационна развръзка с Иван Христанов - борецът с корупцията от ПП пристана на Стефан Янев, Маджо му обещал солидна подкрепа

Издигнатият от "Продължаваме промяната" като стожер в борбата с корупцията Иван Христанов пристана на "Български възход". Сензационната новина разкриха източници на ПИК от средите на Стефан Янев.

Припомняме, че преди дни Христанов напусна партията на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като харвардите взеха решение да дадат водаческото място в листата в Плевен на отцепника от ИТН Радостин Василев. На предишните два вота именно Христанов оглавяваше тази листа. Най-вероятно бившият зам.-министър на земеделието е останал обиден от решението на Петков и Василев и затова обяви своето оттегляне. Още повече че той се нагърби с поръчковите акции на съпредседателите на "Промяната" в "борбата" им с корупцията.

Според източниците на ПИК обаче Христанов още преди да напусне ПП, си е намерил друга партия. Стефан Янев и "Български възход" го приели с охота и дори са му дали водаческото място в листата в Плевен.

Неофициално запознати обявиха пред ПИК, че бившият зам.-министър на земеделието се ползвал с благословията на Младен Михалев-Маджо. Бизнесменът, чието име се свързва с организираната престъпност, дори му обещал 6000 сигурни гласа в областта, с което да подсигури влизането му в следващия парламент.

Така на предстоящите избори в Плевен се очертава ожесточена битка. Освен Христанов и Руди Гела, най-вероятно Слави Трифонов ще оглавява листата на "Има такъв народ" в града, а като прибавим и кандидата на ГЕРБ, то всеки един глас може да се окаже решаващ за изхода от изборите в града.


Анкета

За коя партия или коалиция ще гласувате на изборите на 2 април?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14