Автомобили

Това е най-луксозният Range Rover, който не можете да си купите

  08.02.2023 18:35  
Това е най-луксозният Range Rover, който не можете да си купите

Land Rover отбеляза отварянето на своя обновен шоурум в Лондон с дебюта на най-луксозния Range Rover правен до момента. Колата е разработена от подразделението SVO във Великобритания и ще бъде направена само в 16 екземпляра, които вече са разпродадени. Цената на всеки един от всъдеходите започва от 281 хиляди евро, което е близко до цената на Rolls-Royce Cullinan.
Всеки един от автомобилите е боядисан в сив цвят Grey Gloss с по-тъмен нюанс за тавана и част от елементите по калниците и капака. Черни елементи като лайсните около прозорците, стоповете и надписите добавят контраст, както и 23-цоловите джанти, отново в комбинация от сиво и черно. Емблемите и надписите са направени от най-старата семейна бижутерия във Великобритания – Fattorini.
В интериора британците са заложили на палисандрово дърво и анилинова кожа, комбинирана с анабос. В багажникът са поставени две седалки с гръб към пътниците, като при тях също има меки кожени възглавници. Част от елементите в интериора са в черна керамика, а диагонален шев може да бъде открит по седалките, таблото и други части на интериора./Fakti

Това е най-луксозният Range Rover, който не можете да си купите - 4


Анкета

За коя партия или коалиция ще гласувате на изборите на 2 април?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14