Свят Шоу

Принц Хари е спечелил над 100 милиона паунда от книгата и последните си изяви

  22.01.2023 19:23  
Принц Хари е спечелил над 100 милиона паунда от книгата и последните си изяви

Принц Хари може да се е чувствал като „резерва“ или „излишен“ в семейството си, но скандалните му разкрития за монархията и собственото му семейство вече са му донесли 109 милиона паунда от сделки с медийни гиганти като Spotify и Netflix.

Херцогът на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл претърпяха финансов удар, след като напуснаха кралското семейство, но нетната им стойност се възстанови с помощта на няколко медийни мегасделки, чрез които разказаха дълго пазени тайни от личния си живот и динамиката на кралското семейство.

Смята се, че дамата са подписали договор за четири книги с издателство Penguin Random House за 16 милиона паунда, съобщава „Daily Mail”. Първата от тях, „Spare” вече излезе и е рекордьор по продажби, особено в Обединеното Кралство.

Меган и Хари обаче взимат пари и от друга сделка. Те са получили 18 милиона паунда от Spotify, като не е ясно по какъв проект се работи. Най-вероятно това ще бъде отново подкаст. През 2022 г. Меган стартира свое собствен подкаст, Archetypes, в който с гостите си обсъжда стереотипи, „които се опитват да възпират жените“. Досега единственият съвместен подкаст на Хари и Меган беше през декември 2020 г., включващ звездни приятели Елтън Джон и Джеймс Кордън.

Най-големият „донор“ на пари за двойката си остава Netflix. Сделката за сериала им, който излезе миналия декември, възлиза на 88 милиона паунда. Първият от шестте епизода беше гледан от 2,4 милиона души само в Обединеното кралство.


Анкета

Подготвена ли е България да реагира при силно земетресение?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14