Шоу

Украйна и Русия ще се борят за титлата Мис Вселена

  29.12.2022 19:23  
Украйна и Русия ще се борят за титлата Мис Вселена

Мис Украйна Виктория Апанасенко ще представи страната си на международния конкурс за красота "Мис Вселена" на 14 януари в Ню Орлиънс, пише vesti.bg.

Красавицата показа своя костюм за кръга с традиционни облекла. Дрехата е истинско произведение на изкуството, казва се "Воин на светлината" и предизвика възторг, заради символиката, която носи. Облеклото има богата орнаментика с големи жълти и сини криле. 

В своя Instagram профил мис Украйна написа: "Костюмът "Воин на светлината" символизира борбата на нашата страна с тъмнината. Като Архангел Михаил, който защитава Украйна." Тялото на Виктория е обвито в броня. Монолитният гащеризон защитава и обгръща като втора кожа. Множество елементи са традиционни за Украйна. 

Дрехата е на Леся Патока и нейната модна къща "Nagolovy". Самата Леся финансира направата на дрехата. Тя е създадена в продължение на четири месеца при екстремни условия - без ток, със звука на сирени, на свещи. 

В надпреварата ще участва и Мис Русия Анна Линикова. На конкурса тя ще представи своя костюм "Короната на Руската империя". 


Анкета

Бихте ли дали 400 лева за театър?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14