Новини

Български гласъ иска държавата да поеме контрола със златната акция в Лукойл Нефтохим Бургас

  28.12.2022 15:55  
Български гласъ иска държавата да поеме контрола със златната акция в Лукойл Нефтохим Бургас
  google

Партия „Български гласъ“ категорично настоява държавата да поеме контрола на рафинерията „Лукойл Нефтохим Бургас“ чрез златната акция, която притежава. По този начин ще може да гарантира доставките на евтин петрол за нея и съответно по-ниски цени на горивата за българите. Товя обяви председателят на партията Тихомир Василев.  

Ето какво пише още той в своя фейсбук профил:  

"Игра на санкции и рестрикции, породени от нездравия интерес на САЩ и ЕС да се води една братоубийствена война. С указ на Путин, Русия спира доставките на руски петрол и петролни продукти за страните, които са въвели ценови таван. Такива доставки ще бъдат възможни в случаи на специално решение на президента на Русия. Освен, че нашите евроатлантици в парламента се стараят да ни въвлекат в този военен конфликт по заповед от господарите им, част от износа на петролни продукти от нашата страна минава през одобрение на европейските институции. Благодарим затова на ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ!  

Освен наведнатото положение, в което ни поставиха пред Европа и света, скараха ни с Русия, подпомагат само бизнеси близки до тях, сега ни обричат на скъпа нафта и бензин, ако въобще ги има! Някога в края на 80-те и началото на 90-те се борехме за свобода и независимост от СССР. Сега 34 години по-късно робството, зависимостите, регулациите, квотите и човешките свободи, са десетократно по-големи от времето на "промените".  

Уважаеми Българи: "свободно ми е", гладно ми е, студено ми е, а скоро и ще ходим пеш, както ни посъветва една евроатлантка от Кърджали, незнайно как станала шеф на парламента!“  


Анкета

Бихте ли дали 400 лева за театър?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14