Шоу

Адриана Лима се завърна на модния подиум, но видът ѝ потресе присъстващите (СНИМКИ)

  23.12.2022 11:04  
Адриана Лима се завърна на модния подиум, но видът ѝ потресе присъстващите (СНИМКИ)

Бразилският супермодел и бивш ангел на Victoria's Secret Адриана Лима направи своето завръщане на модния подиум след дълга пауза, през която роди за трети път и се отдаде на майчински грижи за новородения си син.

41-годишната манекенка участва в шоуто Qatar Fashion United by CR Runway, проведено в рамките на Световното първенство по футбол в Катар, пояснява "Телеграф".

Фенове очакваха с трепет отново да видят една от най-красивите жени в света, но останаха потресени от видяното. Звездата, която роди в края на лятото третото си дете, явно още не е върнала предишните си мерки, защото пищните ѝ форми се показваха изпод изящната ѝ бяла рокля по време на ревюто.

Интернет потребителите не останаха впечатлени от начина, по който изглежда бившият ангел на Victoria's Secret и буквално я попиляха от критики, обсъждайки, че се е върнала твърде рано на подиума, вместо да се "поти във фитнеса".

Припомняме, че на 29 август моделът роди син от приятеля си Андре Лемерс. Момчето получи необичайното име Циан. Лима има и две дъщери от предишния си брак със сръбския баскетболист Марко Ярич.

 


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2023 година?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14