Шоу

Йоана Буковска също се пусна насинена

  07.12.2022 16:54  
Йоана Буковска също се пусна насинена

Актрисата Йоана Буковска-Давидова прикова вниманието с кадъра, който качи в социалната мрежа Фейсбук. Той илюстрира жесток побой.

След скорошните признания на колежката ѝ Диана Димитрова, с която играха заедно в сериала "Откраднат живот", ето, че сега и Йоана се включва с интересен призив за жените, пострадали от насилие.
"Искам да покажа истинското лице на израза "Бий ме - обичам те!" Този израз, придобил статута на анекдот, има чудовищно, а не смешно звучене. Искам да върнем истинския смисъл и тежест в тези думи, когато ги срещаме в бъдеще. Защото ако нещо страшно е станало смешно, значи то е толкова често срещано в обществото ни, че е станало част от всекидневното зло, което приемаме с доза примирение и с времето развиваме емоционална резистентност - то вече не е проблем, а ежедневие и затова ни остава само да му се присмиваме горчиво, докато живеем с него…", пише Буковска в профила си.

Все още не става ясно дали обвързва смисъла на думите си със случилото се с Диана Димитрова. Факт е обаче, че поста ѝ предизвика мълниеносни реакции.

И Йоана Буковска-Давидова се пусна насинена - slava.bg


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2023 година?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14