Новини

Ивaйло Мирчев (ДБ) призова ПП да подходят сериозно към втория мандат: Бъдещето на страната е заложено на него!

  02.12.2022 17:50  
Ивaйло Мирчев (ДБ) призова ПП да подходят сериозно към втория мандат: Бъдещето на страната е заложено на него!
  БНР

Разбрахме, че има хартиена коалиция, няма как – ще се връщат. Машините се превръщат в едно скъпо упражнение за българския данъкоплатец. Това каза в интервю за „Лице в лице“ Ивайло Мирчев от „Демократична България“.

„Можем да минем към гласуване с бобени зърна, надявам се хартиената коалиция да я удовлетвори като начин за изразяване на вота. Тръгнахме оттам, че хората трябва да имат избор, а стигнахме до отпадане на машинния протокол. Флашките ще се използват само в съда при оспорване на резултати. Когато манипулирате избори, този протокол пречи“, обясни той.

Мирчев отбеляза, че най-честите измами в СИК са при пренасянето на данните в протоколите.

Той коментира и решението за това какво въоръжение ще изпратим на Украйна. "В някаква степен се чувстваме удовлетворени. Това беше важна първа стъпка в правилната посока. Тепърва ще се запознаем с какви количества и видове. Целта е да има и следващи такива стъпки и това да бъде обявено като начало на модернизация на Българската армия", каза Мирчев.

"Надяваме се „Продължаваме промяната“ да подходи много сериозно към втория мандат, бъдещето на страната е заложено на него. Ще подходим така, че да има правителство на малцинството и да получим подкрепа в Народното събрание", каза още депутатът.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14