Шоу

Нора Шопова стана майка на момченце

  02.12.2022 12:20  
Нора Шопова стана майка на момченце
  google

Няма никакво съмнение, че в професионален план Нора Шопова може да се похвали с редица завидни постижения. Като например факта, че е първата българка, появила се в модната библия "Vogue", украсявайки не веднъж, а цели два пъти корицата на нейното турско издание - през 2014 г. и през 2016 г. След този значим успех, образът ѝ се появява на първите страници на още куп престижни списания, сред които попадат румънския "Elle" и гръцката "Grazia", а нейни снимки биват отпечатани в "Io Donna", "Flair Magazine", "Cosmopolitan" и др. По този начин популярността ѝ напуска очертанията на страната ни, превръщайки я в един от най-търсените модели в световен мащаб, чиято бляскава кариера минава през Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.

Освен това, като човек, произхождащ от семейство на юристи, Нора завършва магистърска степен по "Право", но когато се връща за постоянно в България, решава да се насочи към друга сфера на дейност, различна от специалността ѝ. Вместо в съдебната зала, тя влиза в телевизионното студио, изпълнявайки ролята на синоптик, представящ прогнозата за времето на малкия екран. Не след дълго обаче започва да се изявява като водещ на спортната емисия новини, само че по друг канал, пише life.dir.bg.

От вчера обаче Шопова има още една причина за гордост, този път в личен план. Преди часове тя разкри на своите последователи в Инстаграм радостната вест, че с мъжа ѝ Траян Косев са станали родители на момченце, което са решили да кръстят с името Вихрен. В краткия текст към публикацията, придружена от два кадъра от периода, в който все още е бременна, тя пише още, че това е любов и щастие ведно.

Новината, че очакват първата си рожба съпрузите споделиха в началото на септември т.г. Тогава те качиха в социалната мрежа кадър, на който ясно се виждаше наедрелият корем на моделката, а посланието към него не остави никакво място за съмнение - "You + Me = Three". Наред с това постът бе допълнен от хаштаг, разкриващ, че по онова време Нора е била в седмия месец.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14