Шоу

Изгониха Емил Каменов от сръбския Big Brother

  04.10.2022 09:35  
Изгониха Емил Каменов от сръбския Big Brother

Емил Каменов, когото навярно мнозина си спомнят като саботьора в "Къртицата", където се открои със своя буен темперамент и остър език, определено направи ударно завръщане в медийното пространство, осем години след края на шоуто. Сега обаче името му заля не нашата преса, а тази в западната ни съседка, след като преди ден бе изхвърлен от сръбския еквивалент на "Big Brother", носещ името "Задруга". Причина за неговото принудително напускане на Белия дом, както наричат имението в Шимановци, обитавано от съквартирантите, бе агресивното му поведение към друг участник, пише dir.bg.

Редица издания предават, че вчера рано сутринта в къщата е избухнал разгорещен спор между двама от мъжете, пребиваващи под нейния покрив, който не след дълго е прераснал в ожесточена физическа саморазправа. Очевидно единият от тях е загубил самоконтрол, заменяйки виковете си по други с юмруци, към които се е присъединил и сънародника ни, когото всички там наричат просто Бугарина. Във видео откъс от епизода, появил се впоследствие в социалните мрежи, се вижда как Кристиян Голубович и Емил Каменов нанасят безмилостни удари върху Чертич, докато охрана безуспешно се опитва да ги разтърве. Цялата сцена е съпроводена от ужасяващите крясъци на останалите кооператори, молещи сблъсъкът между тримата да приключи.

След проявеното насилие двамата риалити герои са били дисквалифицирани, получавайки инструкции моментално да напуснат сградата на продукцията, в която нищо не остава незабелязано заради множеството камери, разпръснати из нея. На изхода обаче те били посрещнати от представители на органите на реда, които ги арестували. Часове по-късно обаче ги освободили, понеже срещу тях нямало да бъдат повдигнати официални обвинения, които да доведат до съдебно дело. Излизайки от полицейския участък в Печинци, отвън ги чакал репортер, готов да чуе обяснението им за причините, довели го грозната схватка.

"Съжалявам, че позволих да бъда провокиран", казва Голубович, който поднесе извинение за ситуацията, разяснявайки, че е предприел крайните си действия с цел да защити друг участник от предаването. По думите му Чертич, когото описва като садист, системно е подлагал всички на психически тормоз.

На изпадналия в немилост мъж все пак ще бъде наложена глоба, която той още не знае как ще плати, защото в момента с бременната му половинката подготвят сватба, а по-голямата част от хонорара му е бил даден предварително. Въпреки това Кристиан не губи надежда, че със сръбския медиен магнат Желко Митрович ще успеят да се договорят.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14