Икономика Новини

Защо конвекторите Адакс са най-купувани

  03.10.2022 08:52  
Конвектори Adax

Щом наближи есенно-зимният сезон, идва времето да помислим как ще се отопляваме. Голяма част от хората започнаха да се отказват от централното отопление, като избират модерни електрическите уреди. Ел. енергията е добра алтернатива, защото сами решаваме, кога да включваме и изключваме устройствата. 

Лесно може да водим отчетност, тъй като ще знаем колко точно киловати сме изразходили. Конвектори Adax са норвежки и едни от най-предпочитаните модели на пазара. Те са икономични и екологични, защото потреблението им не е свързано със замърсяване на въздуха и дома с дим, както е при използването на твърдо гориво.

Какви са причините да изберем конвектор Адакс?

За да създадем комфортна и уютна атмосфера в жилището, то трябва да бъде добре отоплено през зимните месеци. Изборът на определена конвекторна печка, тя трябва да има редица предимства:

  • конвектори адакс не изсушават въздуха – те са различават значително от другите отоплителни уреди и добре познатите радиатори. Работят напълно безшумно и в стаята спокойно може да се спи. Няма да имаме и дихателни проблеми, свързани с прекалено сухия въздух;
  • лесни са за монтаж – добре е да бъдат поставени на 10-15 сантиметра от пода. Дизайнът на адакс е елегантен и модерен, за да се впишат безпроблемно в интериора. Без да викаме техник, можем сами да ги инсталираме;
  • електронният термостат е невероятно прецизен – уредът се изключва сам, щом достигне зададената температура. Дигиталното управление ни позволява да настроим работата му спрямо дните от седмицата и личните си предпочитания. Най-модерните серии на адакс разполагат с WiFi контрол. Чрез него дистанционно контролираме включването, изключването и температурата.

От онлайн магазин Konvektori.org съветват да разгледаме подробно мощността на избраните конвектори, за да сме сигурни, че ще поръчаме подходящи за различните помещения

Как работят модерните отоплителни уреди? 

За разлика от духалките при моделите на адакс липсва вграденият вентилатор. Топлият и студеният въздух циркулират по напълно естествен начин, което гарантира тишина и безопасност. Машините имат прецизен термостат, благодарение на който се следи и задава температурата в помещението. 

Топлият въздух се издига нагоре, а студеният влиза отдолу посредством отвори, след което се затопля. Не се усеща интензивен въздушен поток, характерен за климатиците и вентилаторните печки. Повърхността на отоплителния уред Адакс не е нагорещена, затова и конвекторите са предпочитани за детските стаи.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14