Шоу

Авиокомпания не позволи на Ваня Джаферович да се качи на самолет

  28.09.2022 13:49  
Авиокомпания не позволи на Ваня Джаферович да се качи на самолет

Футболистът Ваня Джаферович е изживял много неприятна случка на летището, като направо е бил свален от самолета. Причината се оказала направо фрапантна - самолетът се оказал с по-малък капацитет и не може да качи всички пътници с билет.

"Трябваше да летя за Лондон тази сутрин и, когато сканирах билета преди качването в самолета, казаха ми, че за съжаление няма да мога да пътувам, защото самолета бил по-малък от очакваното", пише Ваня.

"Така и не разбрах какво означава това (то да не хот дог и да зависи от хляба и наденицата), но ни свалиха 80 човека и в общи линии ни казаха, че това е положението и да си е… майката. (Това не го казаха, но си го помислиха. Усещам ги тези неща аз)", споделя още тв звездата.

"После ми предложиха да изчакам, защото може някой да не се яви и аз да вляза, въпреки че съм предпоследен на списъка и има 79 човека преди мен (пак не разбрах по каква логика). Или да ме набутат с багажа някъде, примерно. Отказах учтиво и си тръгнах. Сакън, че станах в 4 часа. Можеше поне да се наспя.." допълва ядосано Ваня.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14