Икономика

Световната борса Binance обяви началото на криптотуризъм

  27.09.2022 16:42  
Световната борса Binance обяви началото на криптотуризъм

Най-голямата крипто борса в света Binance обяви официално днес, че стартира първите по рода си крипто-спонсорирани ваканции („криптотуризъм“), за да докаже колко ефективно, сигурно и просто е да се пътува в Web 3.0. За да демонстрира какво е възможно, когато не разчиташ на традиционните валути, а имаш само крипто, Binance си сътрудничи с двама от най-известните инфлуенсъри в сферата на туризма – Лаурен Булен и Джак Морис. Те ще отидат на незабравимо крипто пътешествие, по време на което ще раздадат $50 000 в токена на Binance – BNB.

Вицепрезидентът на борсата с ресор маркетинг Джеймс Ротуел сподели по темата: „Криптотуризмът прави пътуването по-лесно и много по-сигурно за всички. Разглеждаме го не само като нещо забавно, но и като напълно обоснован икономически избор за пътуващите, тъй като тези плащания са без никакви такси, по-сигурни са и пътуващите избягват неприятните курсове за обмяна на чужди валути. Използването на крипто по време на пътуване е само началото на невероятната масова адопция, която предстои да видим в световен мащаб.

В деня на туризма (27 септември 2022 г.) Лаурен и Джак ще резервират пътуванията си с крипто до избрани точки на света и ще използват изцяло дигиталните валути, за да плащат за всички стоки и услуги, които потребяват, използвайки Binance Pay – безконтактна и сигурна технология за плащания. По време на пътуването двамата ще споделят безценни съвети към аудиториите си, с които да им помогнат сами да стартират своето крипто приключение.

Дуото пътешественици ще скрият две Binance гифт карти, на стойност $25 000 всяка в BNB, на тайни локации, за да помогнат на двама бъдещи криптотуристи да сбъднат мечтите си. По време на пътешествието си те ще споделят жокери за локацията на наградите чрез официалните си канали @gypsea_lust (Лаурен), @jackmorris (Джак) в Инстаграм, както и в канала на Binance.  

„Обожавам да откривам нови и непознати територии, а крипто пътуванията са именно това. Поставяме само началото на един невероятен свят за хората, които обичат да пътуват“, сподели Лаурен. „Отдал съм живота си на пътуването и сега, когато не трябва повече да мисля за обменните курсове или да нося в себе си кеш, се чувствам сякаш свалям тежест от гърба си. Хората си мислят, че пътуването по света трябва да е непременно скъпо и сложно. Не, не трябва. И ние искаме да покажем на хората, че крипто пътуванията са наистина по-лесни и удобни“, добавя Джак.

Туристическата индустрия беше засегната изключително силно от пандемията и конфликтите по света в последно време. Binance ще демонстрира не само, че крипто-ваканциите са възможни, но и че това е по-удобният начин да откриеш света.

Binance е водещата блокчейн екосистема в света и доставчик на инфраструктура за криповалути, което включва и най-голямата по оборот борса за криптовалути. Спечелила доверието на милиони потребители по целия свят, Binance е отдадена на увеличаването на свободата на парите за потребителите и създаването на си на широко портфолио от крипто продукти и предложения като търгуване и финансиране, крипто образование, анализи на пазара, инвестиции и подкрепа за стартъпи, децентрализирана инфраструктура, благотворителност и подкрепа на добри каузи по целия свят. За повече информация може да посетите https://www.binance.com/bg    

 

 


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14