Шоу

Димитър Рачков ще става баща за втори път

  27.09.2022 13:15  
Димитър Рачков ще става баща за втори път
  google

Димитър Рачков е на път да си направи най-големия подарък за 50-ия си рожден ден, като стане татко за втори път. Комикът от години е щастлив с по-младата Анита и само липсата на дете нарушава хармонията между двамата. Водещият има един син, който, освен че живее с майка си Христина, е вече голямо момче и затова Митко нямал търпение да гушне бебе. Новината, че двойката прави всичко възможно да се превърне в тройка, издаде първа Гала, която в интернет честити на Рачков.

Тя изненадващо пожела спокойствие на него и Анита, за да могат скоро да съобщят новина, която всички чакат. През лятото приятелката на комика почти не показа своя снимка, като такива от плаж или купон категорично липсват. Анита е хубаво момиче и много обича да се снима в интернет, но през последните месеци желанието ѝ сякаш се е изпарило, пише Флагман.

Причината е бременното коремче, което тя ще се опитва да скрие максимално дълго. Димитър си дал ясно сметка, че ако не побърза, нищо чудно второто му отроче да е набор на внука му.

Анита пък, която така и не регистрира ден трудов стаж, била идеалната булка трофей – млада, красива и готова да гледа къща и дете, за разлика от бившата Мария Игнатова, която прави всичко възможно да е непрекъснато на екран.

Когато станал баща за първи път, Рачков бил твърде зает да прави кариера и да изкарва пари, затова и нямал много време за Митко – младши.

Днес обаче се чувствал напълно готов да стане родител, затова с Анита не губили време.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14