Шоу

Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се премести да живее в Тайланд

  23.09.2022 18:58  
Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се премести да живее в Тайланд

Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се премести да живее в Тайланд, където ще остане за няколко месеца. Не, татуираният мачо не напуска родината си завинаги, а просто иска малко промяна и да опита нещо ново за два месеца.

YouTube звездата живее в супер апартамент, а в сградата има фитнес, спа и уникален басейн, който е на разположение само на живеещите в блока. Гледката от апартамента е меко казано уникална, а жилището разполага с огромен хол с кухня, както и удобна спалня, от която също се открива топ панорама. Деан сподели в един от влоговете си, че хората в Тайланд са супер мили и вежливи. „Дори да направиш случаен и много малък очен контакт с някой, той веднага те поздравява, кимайки с глава. Супер позитивни са хората тук“, разказва Деан за първите си впечатления.

Деан иначе сподели, че е в Тайланд не само за разнообразие и почивка, но и по работа, отбелязва vbox7. Инфлуенсърът работи с няколко бранда, за които снима продуктово позициониране, с което си изкарва парите за престоя в Тайланд.

 


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14