Шоу

Как принцеса Кейт почете кралица Елизабет II?

  19.09.2022 14:32  
Как принцеса Кейт почете кралица Елизабет II?

Кейт Мидълтън отдаде почит на кралица Елизабет със специално бижу от своята колекция.

Принцесата на Уелс носеше зашеметяващи обеци с перли и диаманти, които преди това са принадлежали на покойния монарх, докато поздравяваше заедно с принц Уилям войските на Британската общност, които пристигнаха в Обединеното кралство в петък, за да участват в предстоящото държавно погребение на кралицата.

Кейт за първи път взе бижутата назаем от кралицата, когато отиде в Холандия за първото си самостоятелно пътуване в чужбина през октомври 2016 г., според Лорън Кийна, писател и редактор на The Court Jeweller.

Кралицата носеше обеците на своя сребърен юбилей през 1977 г., съобщава изданието.

Принцесата на Уелс ги носеше и в Сандрингам в четвъртък, където тя и принц Уилям разгледаха 30 000 цветни букета, балони, бележки и други подаръци, оставени от доброжелатели в чест на кралица Елизабет след смъртта ѝ. 

Обеците също бяха част от облеклото на Кейт, когато тя се присъедини към кралските особи, за да посрещнат ковчега на кралицата в Бъкингамския дворец във вторник.

Кейт също носеше брошка, собственост на покойната Елизабет II в сряда в Уестминстър Хол, където се проведе служба в чест на кралицата.


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14