Анализи

Тошко Йорданов: Целта ни е да убедим хората, че трябва да има морал в политиката

  04.09.2022 11:01  
Тошко Йорданов: Целта ни е да убедим хората, че трябва да има морал в политиката

Основната ни цел за тези избори е да убедим хората, че трябва да има морал в политиката. Това коментира в Русе заместник-председателят на партия "Има такъв народ" Тошко Йорданов, предаде БТА. В крайдунавския град той и Ива Митева - водач на листата с кандидат-депутати на партията в Русенско, участваха в откриването на предизборната кампания на формацията. "Правим откровена кампания с хората", заяви Йорданов.

Той припомни идеята за президентска форма на управление на страната, като за целта ще се организира референдум. Ива Митева се надява предизборната кампания да е позитивна.

"Много ми се иска хората да видят, че желаем да подобрим начина им на живот. Ние, политиците, трябва да намерим съгласие помежду си. Хората се измориха много. Демокрацията се измори и синонимът ѝ е вече хаос", каза Митева. Според нея референдумът е форма, която може да помири свободата на депутата с интереса на народа. "Реших да водя листата в Русе, защото е борчески град. Мога да водя битки, а тази си заслужава", каза тя.


Анкета

Доволни ли сте от изборните резултати?


Резултати
Видео
Стотици кенгурута атакуваха град в Австралия
 23.08.2022 20:27      
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22