Новини

Циганска сватба подлуди Витошка (ВИДЕО)

  12.08.2022 17:06  
Циганска сватба подлуди Витошка (ВИДЕО)

Шумна ромска сватба втрещи централната улица "Витошка" в столицата посред бял ден, пише Lupa.bg. Ориенталската гледка на десетки танцуващи представители на смуглия етнос и разкъсващите тъпанчетата децибели възмутиха софиянци, още повече че всичко се случва в периода между 2 и 4 следобед, когато общинските наредби строго забраняват силния звук.

На телефон 112 са получени десетки сигнали за изсипалите се в центъра стотина танцуващи мургавелковци с духов оркестър, но до този момент полиция няма. За сметка на това в близка пицария на 30 метра от сватбата трима униформени се наслаждаваха на обедната си почивка и се правеха на глухи, макар че шумът от тържеството ехтеше из целия център.

Групи чужденстранни туристи с изненада и наслада снимаха картинката като от улиците в гетата на някой индийски мегаполис. Няколко хлапета пък спонтанно се включиха в купона и започнаха да се въртят под звуците на циганския оркестър.

Мъжагите с бели тениски и духови инструменти от джипси бенда отказаха да споделят кой ги е наел да купонясват с центъра по никое време. Медията ни разбра, че в близост до пищната сватба е офисът на видния ромски богаташ Любомир Илиев - Любо Къдравия.

Очевидци предположиха, че мургавата тумба има нещо общо с него, но никой от шумните купонджии не потвърди тази информация.


Анкета

Притеснявате ли се от идващата зима?


Резултати
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22      
Видео
Излезе първият трейлър към сериала по Властелинът на пръстените
 19.07.2022 20:29