Шоу

Анита на Рачков отпразнува 23 години с мексиканско парти в къщата му (СНИМКИ)

  26.06.2022 21:43  
Анита на Рачков отпразнува 23 години с мексиканско парти в къщата му (СНИМКИ)

Гаджето на Димитър Рачков – Анита Димитрова, преди дни чукна 23 години. Мацката спретна шумно парти в мексикански стил през уикенда, което се проведе в двора на палата на актьора. Купонът беше плажен, около басейна на комика, като първо гостите бяха посрещнати с мексикански коктейли, а след това кетъринга беше издържан в същата тематика, видя „Уикенд”.

Силиконката бе заложила на ярко червен тоалет, комбиниран с огромно сомбреро. Партито бе украсено с много розови фламинго и балони във формата на ананас и кокос. Всички гости на Анита бяха уважили идеята й, като се бяха барнали в мексикански стил, само любимият й Димитър се бе навлякъл с черен елек, въпреки юнската жега.
„Той е на години, сигурно му е студено и пази кръста” – коментираха го в социалните мрежи. Рожденичката публикува само едно селфи с актьора, който по лична карта по-скоро приляга за баща, но не и за гадже.

Анита се залюби с тв водещия едва на 21 години, като двамата са заедно от 2 лета. Блондинката живее в баровския дом на актьора, който се намира в затворен комплекс в столичния кв. „Симеоново”. Хасковлийката се беше постарала за празника си, като бе наела специална парти агенция, която да декорира навсякъде в екзотични цветове, а самата тя бе прекарала няколко часа в козметичен салон, където й бяха направили кукленски букли и опушен грим. На фона на многото честитки и комплименти от свои приятели и роднини обаче, Анита получи и доста критика. Масово хората смятат, че Димитрова изглежда далеч по-голяма от крехката си все още възраст.


Анкета

Очаквате ли успешен мандат на Васил Терзиев като кмет на столицата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14