Спорт

Кайседо вече е при ЦСКА

  26.06.2022 19:36  
Кайседо вече е при ЦСКА

Нападателят Жорди Кайседо се присъедини към лагера на ЦСКА в Австрия, съобщиха от клуба на официалния си сайт.

В събота еквадорският национал се завърна от Истанбул в София, където беше през последните три дни, а вечерта с първия удобен полет е заминал за Австрия.

Кайседо първо закъсня с прибирането си в България заради самолетни неволи, а после, без да даде резонно обяснение, отказа да вземе полета за Австрия и отпътува за южната ни съседка при своя агент.

Снимка: cska.bg

Ръководството на ЦСКА веднага предприе законови мерки с позитивното намерение играчът по най-бързия начин да започне подготовка с отбора, което даде резултат. Със сигурност неоправданото поведение на Кайседо ще бъде сурово наказано според вътрешния правилник на клуба, пише още в сайта на "червените".

Преди ден пред еквадорска медия агентът на футболиста обвини "армейците" в непрофесионално поведение, като заяви: "В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампанията, която само да опетни името на играча. Това е техният начин да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат лош човек, за да може големите клубове да се откажат от него".

Анкета

Одобрявате ли ветото върху предоставянето на БТР-и на Украйна, което Румен Радев наложи?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14