Спорт

Кайседо се присъединява към лагера на ЦСКА след разговор с Дани Ганчев

  25.06.2022 14:13  
Кайседо се присъединява към лагера на ЦСКА след разговор с Дани Ганчев
  cska.bg

Жорди Кайседо е имал телефонен разговор със сина на Гриша Ганчев - Данаил. Двамата най-после са се чули вчера след дълги опити от страна на босовете на “червените” да се свържат с еквадореца, съобщава “Блиц”.

Нападателят е дал мъжката си дума, че в събота вечер ще пристигне във Виена при останалите си съотборници и ще се присъедини към лагера на “червените” в Австрия. От клуба ще пратят свой човек, който да просрещне Жорди и да го отведе в хотела. Там той ще се види с Данаил Ганчев.

Въпреки наближаващото присъединяване на Кайседо към ЦСКА, неговият трансфер остава доста вероятен. 

По последна информация Кайседо и агентът му Ернан Банято са в Истанбул.

Всеки ден излизат нови спекулации и къде ще играе футболиста през новия сезон. По последна информация турският гранд Бешикташ иска да отмъкне Жорди за 2.5 милиона евро. Банято от няколко дни е отседнал в едноименния истанбулски квартал и държи връзка с представители на “черните орли”, като ги е уверил, че в договора на играча има откупна клауза в размер на 2.5 милиона евро.

Пред медиите в Еквадор Банято обвини ЦСКА, че умишлено прикриват тази опция в контракта му, за да приберат повече пари при евентуален трансфер. От „Армията“ пък контрираха, че агентът постъпва некоректно, като разкрива конфиденциална информация от договора на нападателя.

Според турския сайт Mynet.com друг клуб от елита на Турция - Фенербахче, също е следял нападателя, но интересът им отдавна е намалял. 


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14