Новини

Балтов нападна с шамари преподавател от НХА

  23.06.2022 16:46  
Балтов нападна с шамари преподавател от НХА

Скандално видео обиколи социалната мрежа и предизвика вълна от възмущение срещу наглостта на бившите управляващи от ГЕРБ. Видеото е заснето и качено от Велико Маринчевски – д-р по изкуствознание и изобразителни изкуства и преподавател в катедра „Графика“ в Националната художествена академия, пише BIG5/

На него той е документирал как на 22 юни в 19:43 ч. Деница Сачева, Асен Балтов и Костадин Ангелов преминават безпардонно двора на Художествената академия – пространство, което е затворено за външни посетители.

При забележка от страна на преподавателя, Асен Балтов се нахвърля с шамари, а Сачева се опитва да го спре.

Ето какво пише във фейсбук по този повод преподавателят от НХА:

Националната художествена академия – висшата автономна институция е скривалище и спасителен изход за бягащи от гражданите нагли депутати от ГЕРБ. Деница Сачева, Асен Балтов и Костадин Ангелов.

22 юни, 19:43 ч.

Среща с преподаватели в двора на Академията, зададен въпрос, нападение и извиване на ръка за отнемане на телефона, два опита за нанасяне на удари.

Преподаватели и студенти са затворени в ателиетата – без право да излизат на двора, за да се осигури безопасността и комфорта на лица с мутренско поведение.

Малко по-късно бях любезно и настоятелно информиран от двама полицаи, че ако не вляза в сградата веднага, ще бъда арестуван и отведен.
 
На 16 юни от двора на Академията бяха изведени депутатите Десислава Атанасова, Тома Биков, Томислав Дончев и други. Недостойни. Свидетелство на потресени колеги.

Не позволявайте на безочието отново да вземе връх!

Да, така говори един гневен преподавател и гражданин. Марш от Академията, бе!


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14