Шоу

Мария Силвестър остана без работа

  23.05.2022 15:24  
Мария Силвестър остана без работа

Актрисата Мария Силвестър остана без работа, след като предаването „Бригада нов дом” бе свалено от ефир. Синеоката брюнетка се изявяваше още като водеща на рубриката „10-те най” в рамките на съботното шоу „Мармалад”, но и то отпадна от програмата на Би Ти Ви още в края на март. Явно обаче хич не липсва на зрителите, защото никой не обръща внимание на липсата му вече два месеца.   Мария уж подготяваш нов проект, посветен на науката и предназначен за „Ютюб”, но и той не е видял бял свят. Предстои да я видим в ново предаване за пътешествия, но само като гост. В момента актрисата и водеща е без постоянна работа и не е ясно как свързва двата края. От време на време има рекламни ангажименти като модел, но едва ли взима кой знае какви хонорари за тях. По едно време се появиха слухове, че подготвя книга, ала засега такава не се е появила на пазара. Брюнетка имаше намерение да пише за духовното, но явно се отказала от идеята.

Сега Силвестър се е посветила най-вече на 14-годишния си син Давид и на личностното си усъвършенстване. Тя признава, че е ходи на психотерапия и е много доволна от резултатите, които е постигнала. Мария твърди, че темата силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. „Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия!”, кaтeгoричнa e водещата.

За първи път тя посетила психолог малко след развода със Силвестър Силвестров. Актрисата неведнъж е разказвала, че тогава е преживяла тежък период. След раздялата с бившия й съпруг тя останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лева в джоба и без покрив над главата. Тогава започнала от нулата и едва си стъпила на краката, затова фактът, че в момента е безработна едва ли може да я срине. „В живота съм видяла 2 и 200. Изпадала съм в много кризисни ситуации и винаги съм оцелявала! , доволна е Мария.


Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя много за личния си живот. В продължение на година и половина тя поддръжаше връзка с младока Михаил Пенев, но вече са разделени. Силвестър казва, че по принцип не робува на предразсъдъци, но пък признава, че голямата разлика във възрастта на партньорите понякога може да е решаваща. „Усеща се особено силно, когато нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват, но най-важното е да сте в хармония със себе си”, написа неотдавна водещата в социалната мрежа. 

Тя е доволна, че е преминала с гордо вдигната глава през трудностите в миналото. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да повдигнат самочувствието й. Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта все повече мъже проявявали интерес към нея. Напоследък тя полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога. Преди 3 години Мария качи много килограми заради инсулинова резистентност, но със стриктен режим без въглехидрати и с усилени тренировки успя да влезе в добра форма.


Анкета

Искате ли нови избори?


Резултати
Видео
2-годишен си поръча 31 чийзбургера и остави щедър бакшиш
 19.05.2022 18:11      
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39