Новини Шоу

Защо оплюха така жестоко новото шоу на Любо Нейков?

  08.05.2022 11:43  
Защо оплюха така жестоко новото шоу на Любо Нейков?

"За “Комиците" също имаше оправдание - беше едно от първите предавания на БТВ. За много предавания, които си отидоха вече имаше оправдание. Но за днешния дебют на “Дъ Шоуто" по БТВ няма никакво оправдание. Убеден съм, че ако събера няколко произволни хора от улицата и пусна камерата на телефона си, ще заснема по-идейно и смешно предаване от това нещо…", пише Венци Мицов за новото пародийно комедийно шоу на bTV, създател на което е Любо Нейков, познат с далеч по-успешни и забавни проекти в родния ефир.

Повечето коментиращи поста на Мицов се съгласяват с мнението му.

 
Защо оплюха така жестоко новото шоу на Любо Нейков? - 2

Потребител на социалните мрежи с името Росен Иванов също изрази мнението си за "Дъ Шоуто", което не е особено позитивно и пише:

"Лош сценарий, гадни плейбеци, отвратителна игра, срам и позор за БТВ и за компанията /фирмата/ на Любо Нейков. Всички лоши думи, които съществуват, биха могли да се излеят като критика за "Дъ шоуто" - новото предаване по БТВ.

Няма такава простотия и то в прамтайма на която и да е телевизия. И за това се харчат и ядат пари. Свалете този антителевизионен и бездарен проект веднага. Горе написаното е мое. Ако някой иска да ми каже нещо в противоречие на моето мнение, да ми пише на лично. Но това видях и това написах".

Българските телевизионери отдавна трябваше да си вземат поука, че пародийните формати не се харесват особено н българската публика. Може да вървят за кратко по време на актьорската вечер в "Шоуто на Слави", но в даден момент се изтъркват и то доста бързо. Този факт обаче не спря известните ни комици, сред които Христо Гърбов, Тончо Токмачкиев и Филип Аврамов, да застанат зад гърба на Любо Нейков и да участват в един такъв формат, който още с първия си епизод си навлече жестоки критики от зрителите .Те го нарекоха "посредствен", "незабавен", дори "скучен" и "пъна олигофрения".


Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на еврото като официална валута у нас?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10