Автомобили

Четири джанти за Bugatti Veyron струват колкото чисто нов Golf

  18.04.2022 11:15  
Четири джанти за Bugatti Veyron струват колкото чисто нов Golf

Макар Bugatti Veyron вече да не е най-актуалният модел в гамата на френския производител, то поддръжката му съвсем не е поевтиняла. Повечето от вас най-вероятно знаят, че гумите на Veyron са специално разработени за колата и заедно с джантите струват цяло състояние, като разбира се, единствено от Bugatti те могат да бъдат закупени чисто нови.
Сега на пазара се появиха употребявани джанти от Bugatti Veyron, чиято цена е идентична с тази на чисто нов Volkswagen Golf. Комплектът от четири джанти, без гуми, ще стъпи на новия собственик 27 500 долара или близо 50 хиляди лева. Според продавача, те са свалени от Bugatti Veyron, след като са заменени от комплект на Mansory.
Джантите са в размер от 20 цола с междуболтово разстояние 5х130, което означава, че могат да паснат на различни модели Porsche, Volkswagen, Lamborghini, Bentley, някои Ferrari-та и дори избрани модели Nissan и Renault. Все пак някой може да си ги купи и да ги сложи в гаража си, за да притежава поне част от историята на Veyron./Fakti


Анкета

Колко пари похарчихте на Черния петък?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14