Шоу

Британски медии: Хари и Меган се отнасят цинично с кралицата и принц Чарлз

  18.04.2022 08:14  
Британски медии: Хари и Меган се отнасят цинично с кралицата и принц Чарлз

Принц Хари и Меган Маркъл си играят цинично с емоциите на кралица Елизабет II и принц Чарлз, твърди вътрешен човек пред “Page 6”.

"Мисля, че кралицата и принц Чарлз сe отнасят към тях твърде лековато и затова Хари и Меган могат да ги въртят на малкия си пръст и да ги използват за комерсиална употреба, както са правили и преди", заяви кралският биограф Андреа Левин пред зрителите на "Добро утро, Великобритания".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха тайно с принц Чарлз в четвъртък и по-късно имаха среща с кралицата, докато пътуваха към игрите "Инвиктус" в Нидерландия.

Срещите с бащата и бабата на принц Хари бяха първите от две години насам за двойката, която сега живее в Калифорния и която беше критикувана в международен план за това, че вдъхнови неприятни слухове за кралската фамилия през изминалата година.

През 2021 г. Хари нападна баща си по време на интервю с Опра Уинфри, в което твърдеше, че Чарлз го е отрязал финансово.

Разривът между двойката и членовете на кралското семейство се задълбочи миналия месец, когато Хари прибързано обяви, че няма да се върне в Англия за възпоменателната панихида на 29 март на принц Филип, съпруг на кралицата и негов дядо, който почина миналата година.

Усилията на двойката да се свърже с Чарлз вероятно имат "нещо общо с това, че не се появиха на панихидата на принц Филип и разбраха каква е била реакцията на това - тя беше много лоша - а те не могат да си позволят да загубят своята публичност", каза Левин.

Главната редакторка на списание "Величество" Ингрид Сюард добави: "По принцип те се нуждаят от „приказния прах” на кралицата, ако щете само за да наложат своята собствена марка".


Анкета

Как инфлацията промени потреблението ви?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10