Икономика

Козметичната компания Selena ES откри новата си бизнес сграда в Пловдив

  14.04.2022 17:55  
Козметичната компания Selena ES откри новата си бизнес сграда в Пловдив

Selena ES откри официално своята нова бизнес сграда, която се намира на Асеновградско шосе в Пловдив. В нея са разположени шоурум за професионална козметика на световноизвестни марки и академия за професионалистите и бъдещи фризьори и маникюристи. В присъствието на едни от най-красивите жени в България и световния моден инфлуенсър от Румъния – Аделина Пестриту, лентата на сградата тържествено преряза един от собствениците на семейната компания Вера Георгиева.

Официалното откриване на Selena ES Aкадемия и Шоурум в Пловдив бе отбелязано на грандиозно събития в колаборация с бранда Balmain Hair.

Като специален гост на Balmain Hair, международния мениджър обучения Каспър Хемшърк представи актуалните тенденции в косите, пренесени от Парижкия моден подиум и също така най-новата колекция аксесоари на бранда за сезон пролет-лято 2022. Модели, дефилираха с изящни коси, изцяло във френски стил Balmain, предварително подготвени от тренера на бранда за България Руско Русев.

Новата лимитирана колекция пролет-лято 2022 на Balmain Hair се обръща към наследството на бранда, запазвайки красивите aкценти с 18 каратово златно покритие, които характеризират марката. Вдъхновението е от класическия стил, който е комбиниран с неонови акценти и телесни нюд цветове, за да създаде една модерна, но изискана визия.

Събитието на сезона, организирано от Selena ES в град Пловдив привлече множество известни дами и популярни лица, които са фенове на компанията и нейни посланици на красотата.

За първи път в България като специален гост по покана на Selena ES беше световния моден инфлуенсър – Аделина Пестриту. Водеща на събитието бе Йоана Буковска, а сред другите специални гости от България, които уважаха голямото откриване на Selena ES бяха: Николета Лозанова, Златка Димитрова, Лиляна Ангелова, Ирина Тенчева, Жасмин Маджид, Христиана Парова, Валери Йорданова, Деница Стоянова, Галя Симеонова, Бояна Генова, коафьорът на бизнесдамите Александър Върбанов от Madness Beauty Experts, коафьорът Ивайло Колев и много други.

Гостите на Selena ES се радваха на близкото присъствие на символа на компанията - Кралско жако, а също така и на шоу с други видове папагали, които компанията цени като символи на красотата и забавлението. Не случайно оранжевият цвят беше и във фокусът на събитието, именно защото Selena ES избира за свои корпоративни цветове: сивото като символ на професионализма и оранжевото със своето значение за творческа креативност.

Събитието беше реализирано и с подкрепата на CHIVAS REGAL България, а присъстващите на имаха възможност да се насладят на специалната колаборация BALMAIN X CHIVAS XV с изтънчен френски вкус.

За доброто настроение за финал на събитието на Selena ES се погрижи Нико Кутуньо – син на световноизвестния италиански изпълнител Тото Кутуньо, със своята нова музикална група Bambi, които очароваха гостите.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14