Шоу

Рон Мос от Дързост и красота: Рич и Брук никога не са ми омръзвали

  03.04.2022 11:21  
Рон Мос от Дързост и красота: Рич и Брук никога не са ми омръзвали

Актьорът Рон Мос, познат у нас с ролята си на Рич Форестър в "Дързост и красота", влиза в ново амплоа - с роля в уестърн. Във филма "Rejected" се очаква да участва и съпругата му. Повече за проекта, музиката и края на снимките на "Дързост и красота" той разказва пред Петя Дикова в "Тази събота и неделя" по bTV.  

За ролята си на богатия наследник Рич Форестър в "Дързост и красота" се явява на кастинг: " Това бяха нормални проби като всички останали. Явих се 2 или 3 пъти, но усещането беше много добро - че ще го спечеля."

Когато приема да участва, си представял, че сериалът ще продължи 2 години и ще приключи с него. Всъщност участва цели 25 години. 

Въпреки дългото време признава, че Рич и Брук никога не са му омръзвали. Харесва ролята си и това, което прави, и то не само заради хонорара. Влага страст в работата си и я обича и именно това смята за важно, когато си си избрал пътя.

Преди да реши да напуснете сериала, животът му праща поредица от знаци, че е време това да се случи.

"Първото беше катастрофата, която повлия на паметта ми, и няколко по-маловажни знаци. Но това бяха от тези "неслучайни случайности". Неща, които се случват с причина. Вслушах се в интуицията си и в интуицията на съпругата ми. Понякога вселената ти дава знаци и ако внимаваш - можеш да ги последваш" - разказа той. 

В последния му снимачен ден часовникът в гримьорната му спира в 9:42, във вторник сутринта. Издава, че това са часът и денят, в които е роден - 9:42, във вторник сутринта. Преди да напусне обаче не се чувствал тъжен, а именно прероден. 

"Изуми ме това, че часовникът спря тогава, в последния ми снимачен ден. Казах на продуцентката ни, тя се разплака и дойде в гримьорната ми, свали часовника от стената и ми го даде."

Изпълнителите, които оказват най-голямо влияние на музикалната му кариера, са класическите рок банди от 70-те, Елвис Пресли, "Бийтълс" и др.

Баща му бил импресарио и канел много класически музиканти в Лос Анджелис - китаристи от Испания, балета на Ленинград и т.н. От там започва любовта му към класическата музика, която се пренася след това към рокенрола. 

Като продуцент и режисьор прави филма "Изненадващо пътуване", заснет в Пулия. Идеята му хрумва, докато със съпругата му пътували от Северна до Южна Италия.


Анкета

Трябва ли България да предостави военна помощ на Украйна?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10