Новини

Шофьор с Порше засича на Околовръстното в София, излиза с метална тръба да се бие (ВИДЕО)

  23.03.2022 16:55  
Шофьор с Порше засича на Околовръстното в София, излиза с метална тръба да се бие (ВИДЕО)
  YouTube

На поредната агресия на пътя станаха свидетели днес шофьори на Околовръстното в София.  Шофьор с Порше е карал опасно от лента в лента и  е засичал другите автомобили в движението.

За безумното шофиране свидетелстват потърпевши в социалната мрежа. В "Катастрофи в София" бе публикувано видео на нарушителя и по-конкретно на неговата агресия и желание да се саморазправя.  

Шофьорът вече е установен и днес е извикан в КАТ София. Очаква се от VI РПУ да бъде санкциониран и за хулиганство, научи Столица.bg.

Инцидентът е станал на Южната дъга в района на Симеоновско. След като се изнася изведнъж в лява лента засича друга кола. Шофьорът зад него набива спирачки и двете коли са на една боя разстояние. Този с Поршето излиза, по къси панталони, с метална тръба в ръка и тръгва да се саморазправя с шофьора зад него.

Сигналът е подаден до СДВР, на фейсбук профила на Столичната полиция, като подробно е описан случая. Шофьорът на Поршето реално създава препоставки и опасност за катастрофа на пътя.

"В тази ситуация е трябвало веднага да звъннат на тел. 112. По Околовръстното има екипи и биха могли да предпиремат мерки. Сигнали се подават на имейла на Пътна полици-СДВР (Traffic Police).

Първо трябва да се установи собственика на автомобили и второ кой го е управялвал. Ако има пострадали хора и имат претенции да пуснат жалба в съответното районно управление", препоръчаха от СДВР.


Анкета

Трябва ли България да предостави военна помощ на Украйна?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10