Икономика

И все пак McDonald's ще работи в част от Русия

  18.03.2022 08:17  
И все пак McDonald\'s ще работи в част от Русия

Ресторантите за бързо хранене на McDonald's в Сибир, управлявани от франчайзополучателя на GiD, продължават да работят както обикновено. Цените са без промяна, съобщава GiD на страницата си в социалната мрежа VKontakte и в канала си Telegram.

Novokuznetsk GiD LLC управлява 25 ресторанта на McDonald's в Новосибирск, Бердск, Томск, Кемерово, Новокузнецк, Барнаул и Красноярск. „Всички ресторанти на McDonald's в Сибир работят както обикновено... Цените ни останаха на същото ниво", се казва в съобщението.

Миналата седмица ръководството на McDonald's заяви, че "поради оперативни, технически и логистични затруднения" компанията временно спира услугите в мрежовите предприятия в Русия от 14 март, тъй като "не може да гарантира непрекъсната работа на основните зони, като поддържане на основния асортимент в мрежовите предприятия и високи стандарти за качество, с които посетителите са свикнали." По-рано, на 8 март, главният изпълнителен директор Крис Кемпчински обяви временното затваряне на ресторанти в Русия. Както той обясни, всички 62 000 служители на McDonald's в Русия ще запазят заплатите си.

 


Анкета

Одобрявате ли ветото върху предоставянето на БТР-и на Украйна, което Румен Радев наложи?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14