Шоу

Стартира гласуването за музикалните награди на БГ Радио

  04.03.2022 21:22  
Стартира гласуването за музикалните награди на БГ Радио

За 20-и път БГ Радио стартира гласуването за Годишните си музикални награди.

Първият етап от надпреварата вече тече на официалния уебсайт на медията – www.bgradio.bg, като феновете могат да избират по пет фаворити, които да номинират в десет категории. Това са: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Вокална група, БГ Комбинация, БГ Албум и БГ Видеоклип с песни, представени за първи път в ефира на БГ Радио през изминалата календарна 2021-та година.

Припомняме, че на миналогодишните музикални награди на БГ радио Тото от „СкандаУ“ и Поли Генова прибраха големите отличия. Именно изпълнителката на "На инат" беше една от водещите на шоуто, а публиката я обяви за БГ изпълнителка на годината. Тото взе същата награда в мъжката категория, но освен за най-добър БГ изпълнител той обра статуетките в още 3 категории

Заедно с група „СкандаУ“ спечелиха приза за БГ дует/трио/вокална група, а за съвместния си проект "Заедно" със Слави и Ку-ку бенд отнесе у дома отличие за БГ комбинация и БГ видеоклип.

С най-много призове след Тото пък се нареди Миро, на когото публиката отреди честта да прибере наградите за БГ песен и БГ текст за песен за "Очите" от най-новия му албум. Съвсем не изненадващо родната ни представителка на „Евровизия“ грабна статуетката за БГ посланик, а малко от енергията на песенния конкурс беше внесена и на церемонията, тъй като изпълнителката на Growing Up Is Getting Old не пропусна да подари няколко песни на гостите на шоуто.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14