Шоу

Хороскоп за днес – 20 февруари

  20.02.2022 09:16  
Хороскоп за днес – 20 февруари
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 20 февруари 2022 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес може да вземете важно решение, да направите отдавна подготвен ход и да се издигнете на по-високи позиции в личния и социален живот. Ден на орела. Концентрирайте се върху целта, която преследвате и до вечерта може да я постигнете. Ако действате в различни посоки ще изпуснете важното. Ден за духовно прозрение. Не яжте месо, не стойте дълго пред компютъра.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес и за родените около 5-15 май ще има рискове и проблеми. Луна и Сатурн образуват кръст с Уран и с рожденото ви Слънце. Връщат се старите проблеми, които сте неглижирали. Възпламеняват се скрити страсти под пепелта на забравата. Внимавайте с вложенията и личните финанси. На всяка крачка ще срещате прегради. Тази вечер преди заспиване си поръчайте сън.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ако днес загубите концентрация и започнете много неща едновременно ще загубите и ще дадете възможност на конкуренцията да ви измести от нечие сърце или от желаната от вас пазарна ниша. До 23-и ще трябва да положите доста усилия, за да се задържите на позицията, която ви носи радост, пари и любов. В този ден ще успеете, ако действате концентрирано и целенасочено в точната посока.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Денят е благоприятен за всяко начинание, независимо колко е значимо или незначително и как ще повлияе на живота ви. Лесно ще отхвърлите съмненията и ще вземете важно решение, което ще помогне да се издигнете на по-висока навивка в личен, обществен и професионален план. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка преграда. Днес бариерите са само в ума ни, действайте.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Един разпилян и рисков ден, в който губите енергия и сили, занимавате се със странични неща в момент, когато трябва да насочите усилията си към точно определена и важна за вас цел. Ще влезете в преразход на сили, енергия и пари. Не влизайте в казино и не играйте хазартно. Здравето е нестабилно, вероятни са гинекологични проблеми. Отложете взимането на важни решения за утре.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на високите енергии позволяващи да се стигне далече в отношенията и личните връзки. Водете преговори, поставете условията си и направете първата крачка към някого и нещо. Концентрирайте се над най-важната си цел. Направете предложение и чакайте такова. Лесно се преодоляват прегради и неудобства. Ще постигнете това, което в миналото сте гонили безуспешно.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

С действията си днес може да направите крачка напред във връзките и работата си и да се изкачите на нова позиция в живота и бизнеса. И отговорностите ви ще нараснат, но с радост ще ги приемете и поемете. Не се съмнявайте, че ще се справите с всеки проблем. Нещо вътре във вас подсказва, че сте на прав път и вървите към точното място и точните хора. Не се отклонявайте.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес ще срещате прегради, но лесно ще ги преодолявате. Луната от вашия знак сключва брилянтен аспект със Слънце и Юпитер от Риби. Може да получите съдействие и да намерите спонсор за личните си изяви и нужди. Трудно ще се разбирате с родители и деца поради квадратурата на Луната със Сатурн, но до вечерта всичко ще се подреди. Поръчайте си сън преди да заспите.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес за вас няма незначителни неща или невъзможни такива. Ще намерите изход от всяко положение и независимо преградите по пътя ще прокарате личните си идеи и намерения. Днес лесно се отдава енергия, затова не си позволявайте излишни разходи. Концентрирайте се над най важното за деня. Другото да почака. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза за бъдещето.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес гоните далечни цели и привличате нужните хора. Лесно ще се справите с възникналите проблеми и ще излезете с чест от неприятно положение. Ден на орела, който вече е забелязал заека и се спуска отгоре. Концентрирайте се, гонете целта неотклонно и не променяйте решенията си в движение. Ако се отметнете от една уговорка ще сбъркате, а ако друг го направи ще се разделите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Луна и Уран са в опозиция и в конфликт с планетите във Водолей. Родители и деца са противопоставени и дърпат в различни посоки. Ще се наложат непредвидени разходи. Не взимайте и не давайте заеми. Не реагирайте на ултиматуми и не навлизайте в чужда територия на влияние. Отложете за утре следобед разговори по имотни и наследствени дела. Не напрягайте очите.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес всичко е постижимо, късметът е на една ръка разстояние. Протегнете се и вземете всичко което ви се предлага. Слънцето е в Риби и на 5 март ще дойде в съвпад с Юпитер. До тогава имате шанс да постигнете максималното. Ще се справите с всеки юридически проблем. До 21 март съдбата ще ви покровителства по всички възможни начини. Изискването е само да не се разпилявате.


Анкета

Подкрепяте ли задържането на бившия премиер Бойко Борисов?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10