Шоу

Gmail се променя

  15.02.2022 21:02  
Gmail се променя

Една от най-използваните електронни пощи – Gmail съвсем скоро може да се сдобие с нов дизайн. От Google съобщиха, че изпробват нов интерфейс, който към момента е достъпен само за ограничен брой потребители, но след като преминат тестовете той ще бъде представен на всички потребители на платформата. Новият дизайн е познат на корпоративните потребители, след като по-рано от Google го въведоха в платформата Workspace.
Потребителите ще имат възможност да избират между три възможни изгледа на Gmail. Единият от тях е фокусиран върху прикачените файлове, вторият от Google наричат удобен, а третият е преобразена версия на този с който повечето потребители са свикнали. Включените в програмата ще получат предложение за смяна на облика на Gmail, като могат да възстановят стария си изглед от настройки, докато не бъде представена официалната промяна.
Разликите с настоящата конфигурация на Gmail са доста, на първо време потребителите имат достъп до четири раздела в основната част с бързи връзки към пощата, чат, виртуални пространства и Google Meet. Нови са още иконите, уведомленията, анимациите, както и цялостният дизайн на електронната поща./Fakti


Анкета

Одобрявате ли ветото върху предоставянето на БТР-и на Украйна, което Румен Радев наложи?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14