Анализи

ГЕРБ е партия на СИК, Маджо и Маргините

  12.02.2022 15:16  
ГЕРБ е партия на СИК, Маджо и Маргините

"ГЕРБ е партия на СИК, на Маджо, на Маргините, на Котараците, на всички тези, които грабеха от българската икономика и пълнеха онези прословути чекмеджета".

Това заяви в заключение на доклада си настощият лидер на ДСБ Атанас Атанасов, който отново поиска подкрепа за още един управленски мандат от близо 500-те делегати на 17-тата Национална конференция на партията, чиято задача е да избере ново партийно ръководство.

Атанасов направи остър коментар по адрес на партия ГЕРБ, която по думите му безочливо си присвоява образа на десницата в България. Могат ли да бъдат десница тези, които потъпкаха принципите на българската демокрация, които я компроментираха до краен прдел, възстановиха най-страшните тактики на тоталирарната държава и доведоха обществото ни до дъното на деморализацията, обърна се Атанасов към делегатите и продължи с въпроса дали Бойко Борисов в десен лидер щом на няколко пъти реабилитира Тодор Живков.

"Наш дълг е като наследници на автентичната реформаторска десница да се противопоставим на тази лъжа", добави още Атанасов.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14