Анализи

Рашков намекна за политически чадър над арестуваните за убийство на пастир в село Антон

  10.02.2022 16:14  
Рашков намекна за политически чадър над арестуваните за убийство на пастир в село Антон

Вътрешният министъра Бойко Рашков заяви, че е твърде рано да се каже дали е имало политически чадър над двамата братя Георгиеви арестувани за убийството на пастир в село Антон. Министъра обаче коментира:

"Арогантното им поведение в населеното място, включително в град Пирдоп, включително, забележете, в полицейското управление, са подавани съответно документи от полицейски служители към районния прокурор там, може да предполагаме най-малкото, че тези лица като да имат самочувствие или са имали самочувствие на покровителствани. Дали това ще се оправдае като предположение или не, ще зависи от нашите бъдещи действия по разследването".

Бойко Рашков добави, че акции като тази в Антон ще се предприемат в цялата страна. Той призова гражданите, които стават обект на тормоз в населените места, да подават сигнали.

Министър Рашков коментира и вчерашния разпит на премиерът Кирил Петков. По думите му все още в МВР не е постъпила папката с 19-те имена, която Петков е предал на прокуратурата вчера. Министърът  обаче коментира, че в сектор енергетика предстои проверка и в дружеството „Булгартрансгаз“.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14