Шоу

Наско Колев заби голяма чалга звезда

  22.01.2022 15:51  
Наско Колев заби голяма чалга звезда

Нова светска двойка се пръкна на хоризонта и оставиха почитателите си изненадани. Става въпрос за бившия на Мария Илиева - младият певец Атанас Колев, който изглежда си пада все по известни певици.

След като преживя любовното разочарование от Мария Илиева, сега варненският плейбой се е прицелил към една от най-актуалните фолк звезди.

Талантливото момче, чиято музикална кариера бившата му се опита да срине със земята, има любовни отношения с фолк певицата Лидия. Девойката едно от откритията на певеца Галин, който твърди за нея, че е най-доброто му попадение.

Не се знае откога датират любовните отношения на Лидия и Наско, но преди ден той пусна стори, в които показва как Лидия се опитва да кара сноуборд на заледената писта. Наш репортер ги хвана и по-рано, когато си качваха снимки от едни и същи места по едно и също време.

В светските среди се шушука, че Наско Колев най-накрая се е прицелил към момиче около неговата възраст. Изглежда това ще бъде новата светска двойка, която ще вълнува хората през следващите месеци, пише сайтът show.blitz.bg.


Анкета

Усещате ли ускоряването на инфлацията?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10