Шоу

Подробности за оргиите на Хю Хефнър

  21.01.2022 11:07  
Подробности за оргиите на Хю Хефнър

Основателят на списание "Playboy" Хю Хефнър, който е организирал шумни партита в имението си, е манипулирал своите модели да употребяват наркотици и да участват в оргии.

Заснета е документална поредица от 10 части за шокиращите тайни на предприемача, наречена "Тайните на Playboy", чиято премиера ще се състои на 24 януари по тв канала A&E, съобщава Daily Mail, цитиран от БЛИЦ.

Според информацията, Хефнър смятал, че моделите са негова собственост. Той, както и ВИП членовете на нощните клубове на "Playboy", ги принуждавали да правят каквото си поискат.

Те са били държани като заложнички, изнасилвани, дрогирани, а някои от тях са били доведени до мисли за самоубийство. Отбелязва се обаче, че всичко започвало с убеждаването на момичетата, че са част от семейството.

Една от бившите модели разкрива, че момичетата са били принуждавани да правят групов секс поне пет вечери в седмицата. Самият основател на Playboy режисирал сценария.

Бивша асистентка на Хефнър разкрива, че самият той е бил зависим и е приемал амфетамин ежедневно. Освен това, според нейните думи, той принуждавал моделките си да вземат наркотик, наречен "разтварящ краката", който карал момичетата да правят всичко, което им се каже.

Партитата в имението на основателя на Playboy продължават до смъртта му - Хефнър умира на 27 септември 2017 г. на 92-годишна възраст.

Година по-рано бизнесменът продава имота на шефа на Metropoulos & Co. Дарън Метропулос за 100 милиона долара. Съгласно условията на продажбата Хефнър си запазва правото да живее в имението до края на живота си, като плаща на новия собственик по един милион долара годишно.


Анкета

Усещате ли ускоряването на инфлацията?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10