Новини

Владислав Горанов: Темата с автомобила на лизинг не може да ме омаскари

  20.01.2022 09:21  
Владислав Горанов: Темата с автомобила на лизинг не може да ме омаскари

„Темата с лекия автомобил е една неприятна битова тема, но не трябва да е център на вниманието, защото от нея не може да се извлече омаскаряването на един бивш министър. Това може да се случи на всеки ползвател на автомобил на лизинг“.

Това каза бившият финансов министър Влади Горанов, който днес отново се яви на разпит в Главна дирекция „Националната полиция“.

Той трябва да даде показания по разследването за издирвания автомобил, с който в края на миналата година се опита да напусне страната в посока Сърбия.

„Аз съм само ползвател на автомобила по договор за лизинг. Казаното от вътрешния министър Бойко Рашков само доказва тезата на вносителя на автомобила, че става въпрос за автомобил, който е клониран. Няма как да регистрирате нещо, преди да е произведено. Вероятно става въпрос за документална измама, г-н Рашков би трябвало да го знае по-добре от мен“, коментира Горанов.

По думите му Рашков би трябвало да знае също, че има две експертизи върху автомобила, който е внесен през 2020 г., не е манипулиран по никакъв начин.

Анкета

Усещате ли ускоряването на инфлацията?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10