Анализи

Къде изчезнаха медийните тигрици?

  17.01.2022 15:24  
Къде изчезнаха медийните тигрици?
Медийните тигрици сега са мъркащи котенца

Нещо се случи. Най-наежените и скокливи журналистки изчезнаха, няма ги. Страната е разкъсвана от скандали за раздадени милиони. Скрити договорки за постове и влияние. Всеки ден някои министър или депутат дрънка нелепици. Вицепремиери говорят откровени глупости и дават незпълними обещания. Но медийните тигрици се скриха.
Защо ли? Защото го няма Борисов. Вече няма нужда от ежедневни разкрития и скандали. Не, че няма корупция, клиентелизъм, незаконни  сделки за ток, газ или злоупотреба с власт. Напротив има, колкото искаш. Но задачата е изпълнена.
Властта е разпределена  между правилните партии и хора. Всеки получи това, за което се е борил. Министерства, вицепремиери, зам.-министри, шефове на агенции, областни управители и тн и тн.
Сега всички са на пусия. Чакат. Чакат парите по Плана за възстановяване и Зелената сделка. Милиарди. За даване и за взимане. Ще има за всички. Няма да бъдат забравени и  медийните тигрици и  лъвици. Те са готови за скок. Когато му дойде времето дресьорът ще плесне с камшика. И тогава ще се чуе рева на  медийните тигрици. За сега е тихо. Докога, ще видим!

Емилиян Кънчев


Анкета

Усещате ли ускоряването на инфлацията?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10