Новини

Кирил Петков издига Никола Минчев за председател на парламента

  03.12.2021 09:17  
Кирил Петков издига Никола Минчев за председател на парламента

Кирил Петков издига Никола Минчев за председател на парламента. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" при влизане в парламента.

Няма да има ротация при председателстването на парламента.

Никола Минчев ще ръководи парламента за 4 години, уточни Кирил Петков.

Никола Минчев е част от политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Завършил е право в СУ "Св. Климент Охридски" и е корпоративен адвокат в "Джингов, Гугински, Кючюков и Величков".

Владее български, английски и немски. Сферите му на работа като адвокат са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право. Адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” е една от най-големите, най-старите и най-изявените бизнес адвокатски кантори в България. Дружеството е основано през 1994 г и поддържа офиси в София и Берлин.

Дружеството предоставя целия диапазон от правни услуги, насочени към бизнеса, и най-вече свързани с чуждестранни инвестиции на международни клиенти.

"Целия си живот съм изкарал в България. За мен е чест да споделям общи принципи с хора като Кирил Петков и Асен Василев и да бъда част от този екип", каза Минчев при представянето на проекта "Продължаваме промяната".


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09